JPR Nieuws

Weer

Gaat u op vakantie en wilt u weten wat voor weer het is op de bestemming waar u volgende week heen vliegt? Of wilt u weten of u vandaag lekker met de fiets naar het werk kan, zonder nat te regenen? Op al deze vragen proberen wij u bij JPR een antwoord te geven. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het weer in België, Nederland, Europa, buiten Europa en in de regio.

Weersverwachting
Meer Weer

België

De Redactie
Meteo.be

VTM

Regio

AT5
L1

Rijnmond
RTV Drenthe
Texel.net
ZeelandNet
Zita

Nederland

KNMI
NOS
Piets SBS
RTL
Telegraaf
Weeronline
Weer & Verkeer
Zomerradar

Europa

Het Weer
Meteovista.be
Weer.nl
Weerplaza

Wereldwijd

BBC Weather
Holiday Weather
Weather.com
Wetter Online
Worldmeteo
World Meteo Station
Weather Underground

U hoeft zich nooit meer te laten verrassen door een regenbui, onweer, sneew, ijzel, hagel, hittegolf, storm of harde wind als u gewoon elke dag de bovengenoemde websites checkt. Daar vindt u namelijk het meest actuele weerbericht van België, Nederland en bij u in de regio. Maar ook kunt de voorspellingen in geheel Europa en de rest van de wereld daar vinden.

Buienradar

Actuele buienradar en actuele stand van zaken qua weer binnen Nederland, België, Europa en de rest van de wereld. Actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag en veel meer vindt u bij de onder genoemde buienradars. Op de regenradar ziet u meteen of het straks gaat regenen en als er regen valt toont de radar waar, wanneer en hoe hard het gaat regenen.

Buienradar.be

Buienradar.nl

 

Radar Beeld

Weer Online

Sneeuwhoogtes

Gaat u binnenkort op wintersport naar de Alpen, het Sauerland of een andere wintersportgebied binnen of buiten Europa, dan kunt u hieronder op diverse websites de laatste sneeuwhoogtes vinden. Laat u dus niet verrassen als u gaat skiën in Duitsland, ItaliëOostenrijk, Zwitserland of een ander land en check eerst hieronder de sneeuwcondities.

Miljoenen artikelen

ANWB Sneeuwhoogte
Sneeuwhoogte.nl
  Sneeuwhoogtes.eu
Wintersporters.nl

Bezoek Goedkope Kleding indien u betaalbare en mooie herfstkleding, voorjaarskleding, winterkleding of zomerkleding zoekt.

Het Weer