JPR Nieuws

Politiek

Bent u geïnteresseerd in het laatste politieke nieuws of wilt u iets weten over een politiek partij? Dan bent u hier op het juiste adres om alles over de nationale en de internationale politiek te vinden. Politici

Politiek Nieuws België
De Redactie
Nieuws.be

Politics.be
Politiek.net

Politiek Nieuws Nederland
24 Vandaag
Elsevier Joop.nl
NOS
Nu.nl
PartijPolitiekNieuws
Politiek Nieuws
RTL Nieuws
Trouw

Politieke Partijen België
CD&V CDH
FDF Groen!
LDD MCC MR
N-VA
Open VLD
PP PS
sp.a
Vlaams Belang

Politieke Partijen Nederland
CDA
ChristenUnie
FvD
GroenLinks
Ja21
PvdD
PvdA
PVV
SGP
SP
VVD

Politiek Wereldwijd
ABC News
CBS News
CNN
Fox News
Guardian
New York Times
Pravda
Reuters
Spiegel
Washington Post

Politiek België

Bij JPR Nieuws kunt u ook de websites van de verschillende partijen binnen België vinden. Bezoek zo o.a. de websites van CD&V, PS, SP.A of Vlaams Belang en vergelijk zo bijvoorbeeld welke partij het dichtst bij uw gedachten staat.

Politiek Nederland

Voor het laatste nieuws van CDA, PvdA, PVV, VVD of een andere partij kunt u hierboven de desbetreffende website bezoeken. Ook voor het laatste nieuws uit Den Haag en over Prinsjesdag (derde dinsdag van september) bent u hier op het juiste adres, zo kunt u hierover alles lezen op bijvoorbeeld de website van de NOS of Trouw.

Politiek Nieuws Wereldpolitiek

De wereldpolitiek van vandaag is wat zij altijd is geweest: een spel om macht en invloed, waar staten met elkaar wedijveren, soms oorlog voeren, soms samenwerken, waar grote mogendheden oprijzen en vervolgens afkalven. Andere spelers – de publieke opinie, grote ondernemingen, een terreurgroep – kunnen af en toe aan zet zijn, maar het zijn de staten die het laatste woord hebben. Maar het draait niet enkel om macht. Brute macht roept onvermijdelijk weerstand op. Een internationale orde veronderstelt ook een aanzienlijke mate van vrijwillige instemming. Die internationale orde bestaat aldus uit twee onlosmakelijk verbonden elementen: macht én waarden. Voor het laatste nieuws uit Beijing, Jeruzalem, Moskou, Washington of een andere plaats in de wereld kunt u bovenaan deze pagina websites van internationale media zoals CNN, Pravda en Reuters bezoeken.

Miljoenen artikelen