JPR Nieuws

Politie

Hoort u een sirene in de buurt en ben je nieuwsgierig wat er aan de hand is? Kijk dan snel op de P2000 websites van de hulpdiensten, want daar kunt u direct kan zien wat er aan de hand is. U vindt hier de laatste alarmeringen van ambulance (GGD), brandweer, politie en traumahelikopter.

Politie Nieuws

Tevens kunt u op de websites van de politie en opsporing verzocht kijken waar u eventueel de recherche mee kan helpen i.v.m. diefstal, inbraak, fraude, moordzaken, overval, terreuractie of een ander misdrijf.

België
Federale Politie
Opsporingen
Politie Antwerpen
Politie Minos
Politie Neteland
  Nederland
Alarmeringen
112 Meldingen
Opsporing Verzocht
P2000 ZHZ
P2000 Online
Politie.nl

Politieberichten uit België en Nederland

Voor elke alarmering, opsporing in zowel België als Nederland kunt u bij bovengenoemde websites terecht. In België is vooral de website van de Federale Politie veel bezocht en in Nederland de websites van Opsporing Verzocht en P2000 Online.

Most Wanted Nederland

Nationale Opsporingslijst – Dit is de lijst met verdachten en veroordeelden van ernstige strafbare feiten aan wie politie en justitie de hoogste prioriteit geven. Deze misdadigers, die allemaal nog vrij rondlopen, kunt u helpen vinden om achter de tralies te krijgen. Het gaat hierbij om ernstige misdrijven en mensen die al te lang vrij rondlopen.

Miljoenen artikelen

Tips

Indien u tips heeft voor de recherche in Nederland dan kunt u deze op de volgende manier doorgeven:

Meld Misdaad Anoniem – Bel M: 0800-7000 voor anonieme meldingen over gepleegde misdrijven.

Online – Vul in dit geval het tipformulier in.

Telefonisch – Geef u tip in dit geval door aan de recherche via de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070.

Brandweer

De brandweer ziet samen met andere hulpdiensten toe op uw veiligheid. Zij houden zich bezig met het voorkomen en bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van een brand. Ook voeren zij de regie bij rampenbestrijding.