JPR Fotografie

Printers

Printers – Bij de onderstaande webwinkels kunt u terecht voor goedkope inkjet-, laser- en ledprinters van o.a. de merken Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark en Xerox.

 Klik hier voor Printers in Nederland
Klik
hier voor Printers in België

Goedkope Printers

Goedkope Printers

Nederland Vlag Belgie
Alternate
Conrad
MediaMarkt
Bol.com
Coolblue
Vindiq Office

Op het gebied van thuis printen is er de afgelopen jaren heel wat gebeurd. Veel mensen gebruiken nog hun oude printer, omdat deze het nog doet en doen zichzelf daarmee onbewust tekort. De moderne printers kunnen immers niet alleen veel meer dan de oudere versies, maar leveren ook een veel beter resultaat. Maar hoe weet u nu welke printer het best past bij uw wensen? In onderstaande tekst vertellen we u meer over de verschillende soorten printers, de technieken en mogelijkheden van printers en geven we u handige tips.

Inkjet printers
zijn de meest geschikte printers voor thuisgebruik, omdat ze goedkoop in aanschaf zijn en kwalitatief zeer goede printresultaten bieden (ook om bijvoorbeeld uw vakantiefoto’s uit te printen). Een inkjet printer maakt gebruik van vloeibare inkt die op het papier gesproeid wordt. Er wordt met kracht een druppeltje inkt op het papier gespoten. Een nadeel van de inkjet printers is dat de inktpatronen in verhouding met een toner voor een laserprinter duurder zijn.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laserprinters zijn printers met een hoge afdruksnelheid die zeer scherpe afbeeldingen en tekst leveren (ook zeer goed te gebruiken om professionele foto’s af te drukken). Een laserprinter maakt gebruik van poeder dat op het papier bevestigd wordt. Dit gebeurt doordat de drum in de laserprinter elektrisch geladen wordt door de laser. Door het magnetische veld dat zo ontstaat wordt het poeder aangetrokken door de drum. Vervolgens wordt het papier verhit, zodat het poeder zich vasthecht aan het papier. De voordelen van een laserprinter zijn een hoge afdruksnelheid, een goede printkwaliteit en toners die relatief duur zijn in aanschaf, maar waarmee u veel printjes kunt maken. De nadelen van dit apparaat zijn het hoge stroomverbruik en de dure aanschafprijs indien u gaat voor een laserprinter die in kleur print.

Klik Goedkope Computers indien u op zoek bent naar een nieuwe computer, laptop of notebook

Geef een reactie