Geheugenkaarten Goedkoop Online Kopen

Geheugenkaarten – Bij de onderstaande webwinkels kunt u terecht voor goedkope geheugenkaarten van o.a. 8 GB, 16 GB, 32 GB en 64 GB. Vergelijk en bestel dus snel en gemakkelijk hieronder bij de verschillende aanbieders van deze geheugenkaartjes:

Klik hier voor Geheugenkaarten in Nederland
Klik
hier voor Geheugenkaarten in België
Goedkope Geheugenkaarten

Goedkope Geheugenkaarten

Nederland Vlag Belgie
Conrad
MediaMarkt
Coolblue
Hema

Geheugenkaarten zijn nauwelijks meer weg te denken uit ons leven. Ze worden massaal gebruikt in draagbare  apparatuur als mobiele telefoons, digitale fotocamera’s, en PDA’s. Een  geheugenkaart (een zogenaamd flashgeheugen) is ideaal voor het gebruik in dergelijke mobiele apparaten. De kaartjes zijn klein, het stroomverbruik ligt  laag en het geheugen is ‘solid state’ (er zitten geen bewegende onderdelen in). Bovendien is  flashgeheugen erg snel.
Niet alleen het aantal apparaten dat geheugenkaartjes gebruikt is groot: ook het aantal typen geheugenkaarten is groot. Het populairste  type geheugenkaartje is op dit moment SD (Secure Digital), waarvan ook twee kleinere varianten bestaan: de mini-SD en de micro-SD.  De SD kaart is een speciale versie van de MultiMediaCard. De  kaart is gezamenlijk ontwikkeld  door Sandisk, Toshiba en  Matsushita Electric (Panasonic). De aanduiding Secure heeft betrekking op de mogelijkheid om de kaart te beveiliging tegen het kopiëren van auteursrechtelijk beschermde bestanden.  Wat betreft het uiterlijk zijn de twee kaartjes bijna identiek.
Sony heeft zijn eigen type geheugenkaart ontworpen: de Memory Stick. Apparaten van Sony werken met dit type geheugen en ook een aantal andere bedrijven maken gebruik van de Memory Stick. De Memory Stick is er in vele soorten en maten.
Andere typen geheugenkaarten die gebruikt worden zijn o.a. de xD Picture Card, CompactFlash en MMC. Let u er op dat de verschillende typen niet onderling uitwisselbaar zijn. Voor  u tot aankoop van een geheugenkaart overgaat, is het dus van groot belang dat u  weet welk type en eventueel subtype geheugenkaart in uw apparatuur past.

Klik Goedkope Computer indien u op zoek bent naar een nieuwe computer, iPad, laptop of notebook

Geef een reactie