JPR Fotografie

Fotocamera’s

Bent u op zoek naar een nieuwe (digitale) camera om leuke plaatjes te schieten tijdens de vakantie, of zoekt u juist een spiegelreflexcamera omdat u toch wel wat serieuzer te werk wilt gaan bij het maken van foto’s? Die keuze moet u zichzelf eerst afvragen voordat u een dure camera aanschaft die u misschien eens gebruikt tijdens de vakantie en daarna niet meer gebruikt.

Klik hier voor Camera’s in Nederland
Klik hier
voor Camera’s in België

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Camera

Goedkope Camera’s

Nederland Vlag Belgie
Coolblue
MediaMarkt
Bol.com
Coolblue

Heeft u uiteindelijk toch besloten waar u uw fotocamera voor wilt gebruiken, dan is natuurlijk de vraag, ga ik voor geheel digitaal, of toch voor de spiegel reflex. Daar zit namelijk een groot verschil in. Met een spiegelreflexcamera kunt u namelijk betere kwaliteit foto’s maken (al hangt dit natuurlijk ook van de persoon af, die de foto’s maakt) en kunt u natuurlijk ook de lens aanpassen naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld van heel dichtbij fotograferen om bijvoorbeeld bloemen of insecten te fotograferen, of juist van veraf als u bijvoorbeeld sportevenementen wilt fotograferen. Kwestie van de juiste lens aanschaffen en u kunt aan de slag.
Bij een goede camera waar u natuurlijk erg zuinig op bent, horen natuurlijk ook de juiste accessoires, zoals een cameratas of een speciaal filter voor uw lens. Het kan ook zijn dat u een statief zoekt voor uw werk als fotograaf, omdat u niet steeds die camera om uw nek wilt hebben hangen. Heeft u een eigen fotozaak, dan is het ook handig om een mooie achtergrond te hebben waardoor u de klant nog beter uit kan laten komen op de foto. Een paar goede lampen om de klant of product beter te belichten kunnen hier dan natuurlijk ook niet ontbreken. Een flitser spreekt voor zich natuurlijk, net als de accu’s of batterijen. Opslagmedia is natuurlijk ook erg belangrijk zoals een flash card om uw foto’s op te slaan.

Fotocamera

Dan rest ons niets anders, dan u succes te wensen met uw nieuwe aanschaf en veel plezier te wensen met uw camera!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *