Bewerkingssoftware Goedkoop Online Bestellen

Zoekt u bewerkingssoftware om uw vakantievideo of trouwfoto’s te bewerken? Dan heeft u natuurlijk professionele software nodig. Met deze bewerkingssoftware kunt u veel meer doen dan met de meegeleverde software op uw PC of Mac al is het wel veel moeilijker om deze software te gebruiken. Wilt u echter toch meer doen met uw foto’s en video’s, dan zult u dus wel de tijd moeten nemen om zich te verdiepen in deze bewerkingssoftware.

Klik hier voor Bewerkingssoftware in Nederland
Klik
hier voor Bewerkingssoftware in BelgiëGoedkope Bewerkingssoftware

Het eindresultaat van al uw werk zal echter zeer de moeite waard zijn. Zo zult u uiteindelijk uw foto’s en video’s zo kunnen bewerken zoals u het in gedachten had. Speciaal voor u hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van enkele aanbieders van deze goedkope software. Neemt u gerust een kijkje en bestel uw bewerkingssoftware nu snel en makkelijk online!

Nederland Vlag Belgie
Alternate Bol.com

Adobe Photoshop Bewerkingssoftware

Dit is toch wel het bekendste fotobewerkingsprogramma wat er op de markt is en dit wordt ook gebruikt door professionele fotografen en reclamebureaus om hun foto’s te bewerken. Het is een zeer uitgebreid programma waar u oneindig veel mee kan doen om uw foto’s te bewerken. De bediening deze bewerkingssoftware kan best lastig zijn in het begin, maar laat u zich niet ontmoedigen hierdoor, want als u eenmaal het programma onder de knie heeft zult u zien dat dit niet voor niets het beste foto bewerking programma op de markt is!

Adobe Premiere

Miljoenen artikelen


Ook dit komt weer van Adobe (net als Photoshop) en ook hier kunnen we zien dat dit niet voor beginners is gemaakt (de pro versie). Gelukkig hebben ze ook een versie die een stuk gebruikersvriendelijker is en dat is Premiere Elements. Dus zoekt u semi professionele software om uw video’s te bewerken, dan is Adobe Premiere zeker een aanrader.

MAGIX Photo & Graphic Designer

Photo & Graphic Designer  is een buitengewoon flexibel en tijdbesparend alles-in-één-oplossing voor indrukwekkende creaties. Ideaal voor hobby, school, studie, vereniging en werk.

Uw voordelen:

  • Foto’s optimaliseren, bewerken & artistiek vormgeven
  • Illustreren, tekenen & schilderen
  • 3D-design-gereedschap (bijvoorbeeld voor logo’s)
  • Documenten van meerdere pagina’s maken, inclusief tekstlay-out (bijvoorbeeld brochures)

MAGIX Video Deluxe

Video deluxe biedt alles voor het maken van indrukwekkende films: ondersteuning van alle gangbare camcorders, hoogwaardig montagegereedschap en nog veel meer.

Uw voordelen:

  • 32 sporen voor beeld en geluid
  • Volledige HD-ondersteuning (HDV, AVCHD)
  • Geluidsbewerking: volautomatisch of individueel
  • Individuele menuvormgeving met professionele sjablonen
  • Universele uitvoermogelijkheden: bestand, dvd, Blu-ray Disc, YouTube, Facebook etc.

Geef een reactie