Samen Eten Delen

Samen Eten Delen (Nederland en België) staat voor: Hulp aan mensen in nood! Deze hulp bestaat voornamelijk uit gezinnen/mensen in nood voorzien van maaltijden/boodschappen.

Samen Eten Delen

Samen met het beheerteam probeert Initiatiefnemer Annika, zo veel mogelijk mensen in nood uit Nederland en België hulp te bieden.

Ondanks dat we nog maar kort bestaan hebben we al veel leden. Er komen dan ook dagelijks hulpvragen bij; Deze komen van hulpverleners en mensen in een noodsituatie!

Deze groep staat voor snelle hulp en goede communicatie waardoor we uitdragen wat we doen en waar we voor staan! Ben of ken jij iemand in nood? Word lid! Want geen mens mag met honger naar bed!

Wat doen we? Mensen die eten over hebben of extra willen koken of extra boodschappen willen doen koppelen we aan mensen die niet genoeg te eten hebben, wat jammer genoeg in Nederland en België nog erg vaak voorkomt.

We helpen iedereen, er is geen wachtlijst maar soms kan het voorkomen dat we geen aanbieder in jouw buurt hebben, dan moet je of iets verder reizen of wachten op een pakketje, want ja dat doen we ook; We sturen voedselpakketjes op wanneer we geen aanbieders hebben in de omgeving.

Wat daar in zit? Voldoende om een week te eten, de pakketjes worden gemaakt door de aanbieders die niet willen koken maar wel willen helpen.

Goede Doelen
Hulp nodig? Stuur een mail naar
noodhulp@samenetendelen.nl of wordt lid van de facebookgroep ‘Samen Eten Delen’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *